• HOS_esteno3
  • HOS_esteno1
  • HOS_esteno2
  • HOS_esteno4
  • HOS_esterno7
  • HOS_esteno5
  • HOS_interno_serra
  • HOS_interno_serra2
  • HOS_interno2
  • HOS_interno3
  • HOS_interno_scala
  • HOS_interno1
  • HOS_interno_ampliamento
  • HOS_esterno6
  • HOS_plan-01
  • HOS_plan-02
  • HOS_axonometry

client:
private
location:
Sirolo (AN), Italy
date:
Aug. 2014

HOUSE D
Renew of a private house in Sirolo, in the middle of the Conero Park. The project consist in a new interior distribution and a new extension of the existing house through a wood prefabricated structure. Furthermore, to improve the energetic performance, it was necessary to insert a new bioclimatic greenhouse, a steel and glass structure, in adherence with the existing building.

Share

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close