• URB_render-prospetto
  • URB_plan
  • URB_plan-01
  • URB_sections
  • URB_render
  • URB_interior_render

client:
Private
location:
Urbania (PU), Italy
date:
May 2014

HOUSE U
A contemporary reading of the typical italian courtyard house. The building consists of two main living volumes joined by a bioclimatic greenhouse. This space, core of the house, hosts the main stairs and the connective structures. In addiction it acts as a heat storage thanks to its glazed surfaces.
The study of the landscape is an essential part of the project, in fact, thanks this it’s guaranteed a perfect relationship between inside and outside, nature¬†and built.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close